Vilken veckodag man föddes på-betydelse!

Mina tre barn är född dessa dagar:


ONSDAGSBARN
får lida ont, men kärt besvär. Den som är född på en onsdag, har i regel snabb uppfattningsförmåga, är intelligent och läraktig, men kan också vara ganska självsvåldig.LÖRDAGSBARN får arbeta för födan och slita hårt. Den som är född på en lördag, har sällan tur med kärlek. De har vanligen lycka med sig i handel och penningaffärer.FREDAGSBARN är god och givmild och gör gärna gott. Den som är född på en fredag, är kärleksfull och trofast. De förstår att skapa ett lyckligt hem och har i regel tur med kärlek.


Stämmer så bra in tycker jag! :-)

Själv är jag ett:

TISDAGSBARN är älskvärd och gör allt med fart. Den som är född på en tisdag, är vanligen stark och handlingskraftig, men är ofta krigisk och går anfallsvis tillväga

Ha ha ha....
Postat av: En tjej med behov av hjäl

Hej! jag läser din blogg ibland och jag tycker du är en riktigt klok tjej. jag har just fått reda på att jag är gravid och jag är 17 år gammal. jag går i gymnasiet fortfarande och jag vill inte förstöra min framtid men samtidigt vill jag inte döda ett barn igen det känns så fel. skulle uppskatta om du eller någon annan som läser det här, gav sitt ord,tips,råd eller vad som helst. skulle verkligen uppskatta det. Ha det så bra, kramar!

URL: http://baarabaarnet.blogg.se/     Skriven den: 2009-05-17| 14:52:18
Postat av: TESS TRÖTT TOKIG MORSA

Tävlingen Fantasikompaniet har avslutas,

är du den lyckliga vinnren? kika in bloggen och ta reda på detså har jag 2 grymma tävlingar till du missar väl inte dom?http://misstessan82.blogg.se/2009/may/tavling-urbanfamilyse.htmlhttp://misstessan82.blogg.se/2009/may/mandag-tavling.htmlha en underbar kväll, ja vet jag skakram

URL: http://misstessan82.blogg.se/     Skriven den: 2009-05-17| 22:58:48
Postat av: Tjej med behov av hjälp

, tack så mycket att du tog dig tiden och skrev för det betydde verkligen jätte mycket för mig. Tack, det gjorde mig glad! :) Det är dock svårare nu då jag fick reda på en sak idag om pappan till barnet, jag trodde att vi skulle kunna försöka ihop & jag skulle behålla barnet men nu vet jag inte längre pågrund av det jag fick veta. Du kan läsa om det i min blogg jag skrev just om det men jag vill ändå säga tack för det är sånna som dig som det borde finnas flera av & som sätter leendet på läpparna. kram kram & ha det bäst!

URL: http://baarabaarnet.blogg.se/     Skriven den: 2009-05-17| 23:32:16
Postat av: Nikita

Tänkte bara tipsa om en nystartad tävling på min bloggVinn en valfri väggtext från VinylaHem

http://nikital.blogg.se/2009/may/tavling-vinn-valfri-vaggtext-ifran-vinylahe.html

URL: http://nikital.blogg.se/     Skriven den: 2009-05-18| 09:02:43
Postat av: AMANDA FALK

thihi, jag tror faktiskt verkligen inte på sånt där :P

URL: http://amandajosefine.blogg.se/     Skriven den: 2009-05-18| 15:59:00
Postat av: Therése

Vad kul att läsa :)

URL: http://terezita.blogg.se/     Skriven den: 2009-05-18| 21:48:10

Ingen reklam tack!

Namn:


E-post (publiceras ej):


URL/bloggadress:


Vad har du på hjärtat?

Komma ihåg dig?
RSS 2.0 mail