Uppdatering!

Måste ju uppdatera från resan till Sundsvall vi gjorde från måndag till onsdag. Åkte vid elva snåret, stannade efter vägen och fikade lite och sedan fortsatte vi. Kom fram vid ett-tiden och då åkte vi direkt på Media Markt och på Elgiganten för att titta på kameran jag skulle köpa. Fick bäst pris på Media Markt, 6990 kr för en Canon eos 450d med kitobjektivet 18-55mm, en väska och ett 8 GB minneskort. Bra pris tycker jag.
Köpte presenter till svägerskan och Silvia som också fyllt år.

Begav oss sen till hotellet och checkade in och sen åkte vi på Birsta och sist åkte vi och hälsade på svägerskan med sambo. När vi kom dit så gratulerade vi henne i efterskott sedan hon fyllt år och även jag blev gratulerad av de på 30-årsdagen. Fick ett kort och pengar, en ljuslykta med tillhörande blockljus, värmeljus och en mindre ljuslykta.
Åkte sedan till hotellet och myste.

På tisdagen började vi med att äta den MYCKET goda frukosten, sen gick vi  runt en stig/äventyrsbana med en massa hinder som låg i området runt hotellet. Sedan gjorde vi stan. Gick omkring och var in på museum. Medan vi väntade på middagsbjudningen så handlade vi presenter till lillkillen som snart fyller år och så åkte vi runt Alnö och tittade och fotade lite med nya kameran.
Klockan 17.00 var vi bjudna på mat hos svägerskan, vi fick pasta, potatis, köttfärssås, grönsaker och bröd. SUPERGOTT. Till efterrätt fick vi kladdkaka och grädde. Mumma för magen. =)
Stannade där tills runt halv nio. Åkte tillbaka till hotellet.

Onsdag morgon åt vi den MYCKET goda frukosten igen, packade ur rummet och checkade ut. Åkte på Ikea och köpte en ny hylla till vardagsrummet och några fina korgar till. Sedan åkte vi till en lekpark, gick och åt kulglass och shoppade det sista och åkte och hämtade akvariet med fiskar jag köpt.

Efter några mycket fina och härliga dagar så styrde vi kosan hemåt.

Lite bilder från trippen:


Resefika



  
Presenterna från svägerskan med familj


    
Äventyrsbanan

 
Inifrån museét

  


Nya hyllan med akveriet
Postat av: Ingela

Vad fint det blev med hyllan och akvariumet, det är ju så rogivande! Tack själv för senast :) Tur vi snart ses igen!

URL: http://plingns85.webblogg.se/     Skriven den: 2009-08-22| 10:39:30

Ingen reklam tack!

Namn:


E-post (publiceras ej):


URL/bloggadress:


Vad har du på hjärtat?

Komma ihåg dig?
RSS 2.0 mail